De Maashorst School is in 2017 gestart als een particuliere school in Uden. De school telt bij aanvang van het schooljaar 2019/2020 bijna 30 kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 11 jaar.

Op 19 augustus 2019 starten we het schooljaar op de Aldetiendstraat 21a in Uden.

Allemaal hebben we meegeholpen aan de verhuizing van de Vaaldriessenstraat 3 naar de Aldetiendstraat 21a. Bestuur, team, kinderen en ouders. We waren allemaal onder de indruk van hoeveel we gedoneerd hebben gekregen, aan meubilair, leermiddelen en creatief materiaal in de breedste zin van het woord. Wat was er veel om te verhuizen!
Op de nieuwe locatie voelde iedereen meteen dat dit een mooie school zou worden, passend bij ons concept